Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Virgil Stănescu: "Avem un lot mai bun dar nu subestimăm Sibiul"

Oana Lăţa

Oana Lăţa
30.03.2011

Virgil Stănescu, pivotul echipei Steaua Bucureşti, consideră meciul cu Sibiul ca fiind unul foarte dificil dar este încrezător într-o victorie a ehipei sale deoarece joacă pe propriul teren, au pregătit meciul foarte bine din punct de vedere tactic şi s-au antrenat serios în această săptămână.

Cu Sibiul cred că va fi un meci foarte dificil. Simţim cu toţii acest final de campionat foarte echilibrat şi cu surprize una după alta. Ca şi sibienii, avem nevoie de această victorie. Sperăm la un loc 2 sau 3 şi ne stau în cale ca să zic aşa. Sunt încrezător pentru că jucăm acasă unde suntem foarte puternici. Ştiu că am pierdut cu Otopeniul şi cu Clujul acasă, însă cred că au fost nişte accidente izolate. Mă bucură faptul ne antrenăm serios şi cred că am reuşit să pregătim bine meciul din punct de vedere tactic. Rămâne de văzut cum ducem asta pe teren şi cum reuşim să ne impunem punctul de vedere. După părerea mea avem un lot mai bun, dar nu subestimăm cu nimic echipa Sibiului, doar am câştigat în prelungiri la ei şi ştim cât ne-a fost de greu, a declarat Stănescu în exclusivitate pentru totalbaschet.ro

Partida dintre Steaua şi CSU Atlassib Sibiu va avea loc astăzi, 30 martie, de la ora 18:00 în Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii