Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Virgil Stănescu:”Multă lume a înțeles că trebuie să venim aici la spectacol”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
10.04.2011

Ediția All Star Game-ului de anul a adus victoria echipei Nordului, aceasta reușind să se impună la sfârșitul unei partide destul de echilibrate, cu scorul de 121-118. La finele spectacolului baschetbalistic, pivotul Sudului, Virgil Stănescu, s-a arătat încântat atat de meciul propriu zis cât și de atmosfera creată de publicul prezent.


Ce impresie ți-a lăsat ediția aceasta a All Star Game-ului?
A fost un meci foarte greu, ne-am concentrat foarte mult pentru a obține victoria(râde). Chiar a fost frumos! Chiar cred că a fost o sărbătoare, o adevarată distracție. E plăcut să ieși dintr-un sistem organizat și să vii aici să te simți bine, să joci numai pentru plăcere. Am vrut să ne simțim bine fiindcă ne cunoaștem cu toții și suntem prieteni. Au fost copii peste tot în jurul nostru și mi-am dorit ca acest eveniment să fie în același timp și o promovare a baschetului juvenil, ceea ce cred că a și fost.


Cum te-ai simțit în atmosfera de aici, de la Sibiu?
M-am simțit foarte bine aici, în sala Transilvania. Ca întotdeauna Sibiul e o sală extraordinară, care te ”îmbie„ la baschet. Oamenii de aici sunt cunoscători de baschet, au tradiție și e o plăcere să joci în prezența lor.

La ce nivel crezi că s-a ridicat All Star Game-ul românesc în comparație cu alte astfel de partide din Europa?
All Star Game-ul românesc este sărbătoarea a noastră, a românilor și bineînțeles că a fost diferite de altele, dar mi se pare că multă lume a înțeles că trebuie să venim aici la spectacol și la distracție.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii