Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Virgil Stănescu: "Sper că ne-am învăţat lecţia din meciul cu Otopeni"

Oana Lăţa

Oana Lăţa
27.03.2011

Virgil Stănescu, pivotul de la Steaua Bucureşti, consideră că partida cu BCM U Piteşti va fi una dificilă, mai ales că ambele echipe au nevoie de victorie iar piteştenii joacă bine pe teren propriu. Centrul de 2.08m speră că echipa sa şi-a învăţat lecţia din meciul pierdut cu CS Otopeni şi consideră că Steaua va câştiga dacă îşi va impune ritmul şi jocul din primul minut

Meciul cu Pitestiul este unul foarte greu şi foarte important. Ca şi noi, Pitestiul are nevoie de această victorie şi este o echipă care joca mult mai bine acasă. Venim după câteva rezultate bune şi cred că ne-am revenit moral după înfrângerea cu Otopeniul. Sper că ne-am învăţat lecţia şi o să tratăm meciul serios din primul minut. Cred că succesul nostru va depinde de cum reuşim să ne impunem ritmul şi jocul. Piteştiul are un lot bun care a început să se lege şi să joace din ce în ce mai bine. Va fi un meci foarte interesant atât pe teren cât şi pentru spectatori, pe care, la final sper să îl câştigăm, a declarat Stănescu pentru totalbaschet.ro.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii