Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic:”Nu suntem multumiți cu acest loc trei”

Ioana Ardereanu (Tg-Mureș)

Ioana Ardereanu (Tg-Mureș)
09.04.2011

În urma finalei mici din cadrul Cupei României, Asesoft Ploiești a ieșit învingătoare în fața echipei organizatoare a actualei ediții de Cupă, BC Mureș, cu scorul de 91-78, fiind pentru a doua oară consecutiv în care formația prahoveană se clasasează pe locul trei la finalul acestei competiții. Antrenorul campioanei en-titre s-a arătat nemulțumit de clasarea pe locul trei la finele acestei partide, declârand că lipsa presiunii obținerii unui rezultat, i-a determinat pe jucătorii străini ai echipei sale să aibă o evoluție mult mai bună decât în meciul din semifinalele Cupei, împortiva Stelei.


E a doua oară consecutiv când vă clasați pe locul trei al Cupei României...
Da și nu suntem multumiți cu acest loc trei. E a doua oară consecutiv din păcate pentru noi... Totul a pornit de ieri când am prins un meci foarte slab, mai ales în a doua repriză. Jucătorii străini au fost, zic eu, speriați ceea ce denota lipsa de experiență în meciurile mari, meciurile cele mai importante. Cum în seara asta nu a existat presiune de rezultat, ei au reușit să facă un meci bun. Ieri primele două sferturi, în care au jucat mai mult românii precum Burlacu, Levente sau Tudor, am avut un avantaj liniștitor. După aceea am intrat într-o dispută continuuă cu faulturile și cu oboseala. Nu s-a trezit niciunul dintre străini să ne ajute și sfertul trei a fost unul catastrofal. Acolo s-a facut o diferență pe care nu am putut să o recuperăm. Îmi pare rău pentru acest loc trei. Se zice că e mai bine să câștigi decât să pierzi, dar noi nu suntem încântați de această performanță.

Acest loc trei obținut în Cupă vă va motiva și mai mult în a câștiga titlul?
Cu siguranță că ne motivează victorii precum cea în fața Mureșului, pe terenul lor, într-o atmosferă uimitoare și o sala arhiplină. Urmează meciurile în play off, meciuri care sunt foarte importante și față de cum au fost baieții ieri după meci, dezamagiți de rezultat, acum sunt mai bine dispuși, fapt care ne ajută în pregătirea pentru acest sfârșit de campionat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii