Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: "Sper ca Mureşul să bată Steaua"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.04.2011

Vladimir Arnautovic, antrenorul lui CSU Ploieşti, este bucuros că echipa sa areuşit să revină în joc după ce a fost condusă la pauză de către BCM U Piteşti în cel de-al doilea meci al seriei din prima fază a playoffului. Tehnicianul consideră, într-o declaraţie acordată cotidianului Curierul Zilei, că lipsa de constanţă a echipei sale vine din lipsa de experienţă a jucătorilor.

Avem perioade în care jucăm bine şi apoi perioade în care jucăm slab. Trebuie să avem constanţă! Astăzi, am marcat foarte puţin în primul sfert, era un scor de baschet feminin. E bine că ne-am trezit şi că băieţii au văzut că trebuie să lupte pentru fiecare minge. Lipsa de constanţă vine de la prea puţina experienţă, dar e bine că avem 2-0, pentru că acum presiunea nu mai e asupra noastră. Mergem luni la Piteşti să cîştigăm şi sper ca Mureşul să reuşească măcar o victorie în faţa Stelei, pentru a prelungi seria lor.

CSU Ploieşti conduce cu 2-0 la general în seria cu BCM U Piteşti. Următorul meci va avea loc la Piteşti, luni, 18 aprilie, cu începere de la ora 18:15 şi va fi transmis în direct de TVR 3.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM Târgu Jiu alin67 :

    tipic romanesc
    Desi nu este roman,lunga prezenta in minunata noastra tara i-a insuflat si "sportivitatea" tipic romaneasca. Asadar,sa joace Steaua 5 meciuri,eventual sa se mai accidenteze si vreo trei jucatori,sa suspende doi si sa arbitreze Grigoras toate meciurile. De restul se ocupa "neexperimentata" echipa campioana. Hai Asesoft.

    cu 13 ani în urmă (16.04.2011) Raspunde
  • suporteru lu peste :

    ????
    Ce-i asa tipic romanesc :)) ? Toata lumea vrea ca adversarul sa aiba o zi proasta. Sau crezi in povesti cavaleresti si zane bune ?

    cu 13 ani în urmă (16.04.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii