Stiri Juniori U20 Feminin

CSS CSM Alexandria câştigă Campionatul Feminin U20

CSS CSM Alexandria câştigă Campionatul Feminin U20

Cu doar 5 echipe la start (CSS CSM Alexandria, ACS Champions Bucureşti, CS Universitatea NBS Cluj, CSS Nr. 1 Phoenix Constanța şi CSS Sibiu) şi cu un format atipic de desfăşurare (5 turnee de câte 2 zile cu 4 echipe care participă în timp ce una stă), competiţia ce ar trebui să asigure tranziţia între perioada de juniorat şi jocul la senioare a fost dominată de fetele antrenate de Mădălin Piperea.

Chiar dacă şi-a încheiat deja particparea şi mai este un turneu de disputat, Alexandria nu mai poate fi ajunsă de niciuna din adversare după un parcurs perfect de 12 victorii din tot atâtea posibile. Cel mai convingător succes a fost obţinut împotriva echipei din Constanța în timpul turneului de la Bucureşti (115-24) în timp ce pe teren propriu teleormănencele au înscris cele mai multe puncte într-o partidă (123-33) tot împotriva jucătoarelor de pe malul mării.

Miza ultimului turneu va fi ocuparea locului secund pentru care se duelează CS Universitatea NBS Cluj Napoca şi CSS Sibiu.

Rivalitatea din derby-ul Ardealului se păstrează şi la nivel de U20, cele două echipe având linii similare de clasament cu 14 puncte acumulate şi împărţindu-şi victoriile din întâlnirile directe de până acum.

A fost 59-52 în favoarea clujencelor în cadrul turneului de la Alexandria respectiv 61-59 pentru sibience din postura de gazde.

ACS Champions Bucureşti nu a reuşit să obţină nicio victorie până acum în timp ce Phoenix Constanţa s-a mulţumit să câştige partidele contra echipei din capitală.

*foto: Facebook - Club Sportiv Municipal Alexandria

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii