Stiri Juniori U20 Feminin

L2F. Danzio Timișoara, aproape campioană

Costin Marinescu

Costin Marinescu
12.04.2013

BCM Danzio Timișoara nu mai poate pierde, practic, primul loc pe care îl ocupă în clasamentul Ligii a 2a feminin.

Bănățencele au două puncte avans în fața ”U” Cluj Napoca și este greu de crezut că vor pierde atât întâlnirea cu clujencele din cadrul ultimului turneu, cât și un meci cu una dintre ultimele două clasate, Olimpia București și SCM Craiova.

Danzio are, după 12 meciuri disputate în competiție, 23 puncte. Echipa antrenată de FlorinDan Ionescu și Vera Gavrilă a pierdut un singur meci dintre cele 12 disputate. U Cluj Napoca a învins-o cu 67 - 65 la turneul 3 al campionatului.

Vezi clasamentul Ligii a II-a feminin!

Pe locul doi se clasează echipa din județul Cluj, cu un bilanț de 9 victorii și 3 înfrângeri, toate eșecurile venind în confruntările cu Timișoara. Formația lui Florin Covaciu are 21 puncte strânse.

Locurile 3 și 4 sunt ocupate de SCM Craiova și Olimpia București, ambele având 2 victorii și 10 meciuri pierdute. Niciuna dintre aceste formații nu a învins în acest sezon pe Danzio sau U Cluj și este greu de crezut că vor produce surpriza la ultimul turneu și vor câștiga cu Timișoara.

Vezi rezultelele din Liga a II-a feminin!

Astfel, Danzio este, practic, campioana României în Liga a II-a feminin.

Liga a II-a feminin a adus la start doar 4 echipe. Sistemul competițional a fost sub formă de turnee de sală, cinci la număr. Până în acest moment s-au desfășurat 4 turnee, al cincilea urmând a avea loc în perioada 1-3 mai, la Timișoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii