Stiri Juniori U20 Feminin

L2F. Danzio Timișoara termină turneul 5 fără înfrângere și devine campioană

Noémi Csiki

Noémi Csiki
02.05.2013

Timișoara se poate mândri cu ambele titluri la categoria de vârstă U23: după succesul lui BC Timișoara de la turneul final al Ligii a II-a masculin, Danzio Timișoara a cucerit astăzi titlul la feminin. 

Baschetbalistele de la Danzio au dominat întreg sezonul în acest campionat, pierzând un singur meci la toate cele cinci turnee din care s-a compus sistemul pentru stabilirea câștigătoarei.

La ultimul turneu, organizat la Timișoara, tinerele de la Danzio au câștigat în fața Olimpiei București cu scorul de 34-61, iar cu Universitatea Cluj Napoca, cu 63-62. Echipa SCM U Craiova nu s-a prezentat la ultimul turneu.

Podiumul final al campionatului L2F arată astfel:

1. BCM Danzio Timișoara
2. Universitatea Cluj-Napoca 
3. CS Olimpia București

Clasament L2F

Rezultate complete L2F

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii