Stiri Juniori U20 Masculin

CSM Oradea învinge "U" Mobitelco şi la U23

Adi Micinic

Adi Micinic
20.12.2012

Miercuri (19.12), la Timișoara, a demarat turneul contând pentru Liga 2 (echivalentul CN U23 masculin). În cadrul Seriei III, din care face parte CSM Oradea, în organizarea lui BC Timișoara, la acest eveniment participă, alături de roș-albaștri și de formația gazdă echipele U23 ale BC Timba Timișoara, respectiv U Mobitelco Cluj-Napoca.

În primul meci al turneului, CSM LPS Bihorul Oradea a învins pe U Mobitelco Cluj-Napoca cu scorul de 84-71. Pe sferturi: 25-19, 18-16, 21-18, 20-18. Astfel, la mai puțin de 24 ore distanță, roș-albaștrii înregistrează o a doua victorie asupra formației clujene. De notat că în această competiție U Mobitelco folosește jucători cu vârste sub 18 ani.

Sergiu Pop a fost cel mai bun jucător al partidei, Sportivul orădean care se pregătește alături de prima echipă a clubului, sub comanda lui Cristian Achim, a bifat 36 minute de joc. În această perioadă el a avut 11/21 la aruncările de două puncte, 1/3 la trei puncte și 5/8 la linia de pedeapsă pentru un total de 30 puncte. El a adăugat 18 recuperări (opt ofensive), 4 pase decisive, o intercepție, un capac, o intercepție cu 4 posesii pierdute pentru un coeficient de 35 la eficiență.

Alex Dării a adăugat 18 puncte, iar Andrei Ciordaș, care a fost prezent în cursul serii de marți la Cluj, pentru meciul de Liga Națională cu echipa aceluiași club – U Mobitelco, a contribuit cu 17 puncte, 6 recuperări.

Statistica CSM-ului la acest meci:

În urma acestui rezultat, CSM LPS Bihorul are 3-1 la general, în vreme ce U Mobitelco ajunge la 0-4. În celălalt meci al zilei se întâlnesc cele două echipe timișorene.

Joi (20.12), este programat cel de-al doilea joc al CSM-ului, adversar urmând să fie BC Timișoara. Meciul demarează cu începere de la ora 16.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii