Stiri Juniori U20 Masculin

Georgian Păun: “Suntem foarte motivaţi”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
30.04.2013

Georgian Paun

Iată ce a declarat Georgian Păun pentru Total Baschet referitor la jocul câştigat cu CSU Ploieşti, dar şi la ultimul meci cu SCM Craiova ce se va desfăşura marţi dimineaţă.

Meciul cu ploieştenii a fost foarte greu, cel puţin din punctul meu de vedere pentru că am jucat accidentat. Diferenţa a fost facută de apărarea noastră. Nu am lăsat să dea mai mult de 50 de puncte o echipă care are medie de 70-80 de puncte pe meci.

Suntem foarte motivaţi şi cred în colegii mei. Suntem motivaţi şi cred că la jocul cu craiovenii o să facem un meci bun. Echipa craioveană este o echipă puternică, cu o rotaţie bună dar noi vom juca cu acelaşi devotament şi la fel de motivaţi.

Foto: BC Timişoara (Facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii