Stiri Juniori U20 Masculin

Ioan, Mihai şi Ţelinoiu, double-double în meciul cu CSU Sibiu

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
30.04.2013

Dinamo Bucureşti şi-a asigurat poziţia a doua la Turneul Final al L2M după victoria în faţa celor de la CSU Sibiu cu scorul de 93-80.

Dan Ioan, Ciprian Mihai şi Ciprian Ţelinoiu au reuşit în această partidă performanţa de double-double.

Ioan a petrecut 37 de minute pe parchetul de joc, perioadă în care a avut 5/8 la aruncările de două puncte, 2/4 la trei puncte şi 1/3 la linia de pedeapsă pentru un total de 17 puncte. El a adăugat 12 recuperări (trei ofensive), 5 pase decisive, 2 intercepţii, un capac şi 3 posesii pierdute pentru un indice de 27 în dreptul eficienţei.

Mihai a fost liderul dinamoviştilor la puncte marcate şi eficienţă. În cele 27 de minute de joc a avut 9/14 al aruncările de două puncte şi 3/3 la linia de pedeapsă pentru un total de 21 de puncte. El a adăugat 16 recuperări (cinci ofensive), o intercepţie, 3 capace şi a pierdut de 3 ori posesia mingii pentru un indice de 33 în dreptul eficienţei.

Ţelinoiu a evoluat 37 de minute. Fundaşul a terminat partida cu 11 puncte (1/4 - 2 pcte, 3/6 - 3 pcte), 6 recuperări, 11 pase decisive şi cinci posesii pierdute, concretizând un coeficient de 17 în dreptul eficienţei. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii