Stiri Juniori U20 Masculin

L2M. CSU Ploieşti învinge pe BC Mureş

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
30.04.2013


54-72

CSU Ploieşti a trecut de BC Mureş cu scorul de 72-54 (21-18, 18-11, 16-16, 17-9), într-un meci din cadrul ultimei zile a Turneului Final al Ligii a II-a de Baschet masculin.

Echipa prahoveană a dominat primele 20 de minute ale întâlnirii, la pauză având un avantaj de 10 puncte, scor 39-29. Sfertul al treilea a fost unul echilibrat, terminându-se cu scorul de 16-16. CSU Ploieşti a câştigat fără mari probleme ultimul act al întâlnirii cu scorul de 17-9. Jocul s-a terminat cu scorul de 72-54.

De la CSU Ploieşti s-au remarcat Adrian Movileanu cu 22 puncte și 3 recuperări, Vlad Negoiţescu cu 16 puncte şi 12 recuperări, respectiv Vlad Dumitrescu cu 9 puncte şi 5 recuperări. Pentru BC Mureş, Adrian Oprea a terminat partida cu 20 de puncte şi 3 recuperări, iar Gabriel Oltean a marcat 12 puncte şi a recuperat 3 mingi.

CSU Ploieşti termină competiţia cu un bilanţ de 4 victorii şi o înfrângere. Mureşenii au câştigat o singură partidă din cele cinci disputate.

Dacă BC Timişoara va pierde jocul cu SCM Craiova, ploieştenii vor termina competiţia pe prima poziţie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii