Stiri Juniori U20 Masculin

L2M. SCM Craiova învinge pe CSU Sibiu

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
27.04.2013



73-77

SCM Craiova a învins pe CSU Sibiu cu scorul de 77-73  (15-15, 22-23, 17-15, 25-20), în cea de-a doua partidă a zilei din cadrul Turneului Final al Ligii a II-a de Baschet masculin.

Primul sfert al întâlnirii a fost unul echilibrat, terminat cu scorul de 15-15. Sibienii au început în forţă al doilea sfert şi şi-au creat un avantaj de 5 puncte. SCM Craiova a redus diferenţa la un singur punct, scorul la pauză fiind 38-37. După revenirea pe parchetul de joc, a fost rândul craiovenilor să domine. Echipa olteană a câştigat sfertul al treilea cu scorul de 17-15. Ultimele 10 minute le-a aparţinut craiovenilor, cei care s-au impus la final cu scorul de 77-73.

De la SCM Craiova s-au remarcat Mihai Gavrilă cu 18 puncte, 13 recuperări şi o pasă decisivă, Andrei Damian cu 15 puncte şi 8 recuperări, respectiv Cosmin Duţă cu 13 puncte şi 9 recuperări. De partea cealaltă, pentru sibieni, Norbert Pascu a totalizat 29 de  puncte, 6 recuperări şi 3 pase decisive , Baris Aktas a terminat partida cu 25 puncte şi 8 recuperări, iar Sorin Răducan a adăugat 8 puncte şi 10 recuperări în contul echipei CSU Sibiu.

Din punct de vedere statistic, SCM Craiova a avut procentaj de 52.8% la aruncările din interiorul semicercului, 17.2% la cel din afara semicercului, respectiv 54.5% la aruncările libere. Sibienii au terminat partida cu 19/44 la aruncările de 2 puncte, cu un procentaj de 43.1%, la aruncările de la distanţa au avut procentaj de 36.8%, iar la linia de pedeapsă,  au terminat partida cu 14 libere marcate din cele 16 acordate.

Craiovenii înregistrează prima victorie, în timp ce, CSU Sibiu ajunge la a doua înfrângere consecutivă la Turneul Final.

Mâine de la ora 14:00 CSU Sibiu va evolua împotriva formaţiei CSU Ploieşti, iar SCM Craiova va juca de la ora 16:00 cu BC Mureş Târgu Mureş.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii