Stiri Juniori U20 Masculin

L2M. Timişoara trece de BC Mureş

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
28.04.2013


67 - 52

BC Timişoara a învins pe BC Mureş Târgu Mureş cu scorul de 67-52 (26-14, 26-14, 6-16, 11-8), în cea de-a treia partidă a zilei din cadrul Turneului Final al Ligii a II-a de Baschet masculin.

Cu excepţia celui de-al treilea sfert, bănăţenii au dominat partida.

De la BC Timişoara s-au remarcat Zoran Milencovici cu 22 de puncte, 10 recuperări şi 7 pase decisive, Georgian Păun cu 18 puncte şi 11 recuperări, respectiv George Torh cu 10 puncte şi 9 recuperări. De partea cealaltă, pentru mureşeni, Ioan Borşa a totalizat 17 puncte şi 6 recuperări, Ors Kilyen a terminat partida cu 12 puncte şi 3 recuperări, iar Adrian Oprea a adăugat 4 puncte şi 6 recuperări în contul mureşenilor.

Din punct de vedere statistic, BC Timişoara a avut procentaj de 47.8% la aruncările din interiorul semicercului, 31.5% la cel din afara semicercului, respectiv 83.3% la aruncările libere. Mureşenii au terminat partida cu 12/33 la aruncările de 2 puncte, cu un procentaj de 36.3%, la aruncările de la distanţa au avut procentaj de 32.1%, iar la linia de pedeapsă,  au terminat partida cu o liberă marcată din cele 2 acordate.

Pentru timişoreni aceasta este cea de-a doua victorie, în timp ce Mureşenii bifează al doilea insucces la Turneul Final.

Mâine de la ora 16:00 BC Mureş va evolua împotriva formaţiei SCM Craiova, iar BC Timişoara va juca de la ora 18:00 cu CS Dinamo Bucureşti.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii