Stiri Juniori U20 Masculin

Vlad Negoiţescu, double-double în meciul cu Târgu Mureş

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
30.04.2013

Vlad Negoiţescu

CSU Ploieşti a învins pe BC Mureş cu scorul de 72-54, în cadrul ultimei etape a Ligii a II-a de Baschet masculin. Vlad Negoiţescu a terminat partida în double-doble pentru CSU Ploieşti.

Baschetbalistul a petrecut 29 de minute pe parchetul de joc, perioadă în care a avut 5/7 la aruncările de două puncte, 1/3 la trei puncte şi 3/4 la linia de pedeapsă pentru un total de 16 puncte. Negoiţescu a adăugat 12 recuperări (trei ofensive), o pasă decisivă, o intercepţie, 3 capace şi patru posesii pierdute pentru un indice de 24 la eficienţă. Jucătorul a fost liderul echipei la eficienţă.

Pentru Vlad Negoiţescu, acesta este singurul double-double de la Turneul Final.

Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii