Stiri Juniori U20 Masculin

Vlad Negoiţescu: “Trebuie să fim atenţi şi va fi bine”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
14.03.2013

Vlad Negoiţescu

CSU Ploieşti va participa la Turneul Semifinal al Ligii a II-a la Baschet masculin, Seria I. Evenimetul va avea loc în perioada 15-17 martie la Sala Sporturilor din Piteşti. Prahovenii s-au calificat în această fază a competiţiei după prima poziţie a Seriei B de calificare.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Vlad Negoiţescu, jucătorul celor de la CSU Ploieşti, a vorbit despre meciurile ce vor avea loc la Piteşti.

Va fi un turneu dificil, cu 3 meciuri grele. Urăsc stereotipiile, dar aşa va fi. Trebuie să fim atenţi şi va fi bine. Sper să câştigăm fiecare meci cât mai uşor cu putinţă, şi când spun uşor mă refer la prezenţa, sau defapt lipsa accidentărilor. Nu luăm nici o echipă de sus în aceeaşi măsură cum nici nu ne este teamă de vreuna anume. Sunt 3 echipe contra cărora va trebui să jucam un baschet de calitate.

Foto: Răzvan Păsărică (www.rperssport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii