Stiri Juniori U20 Masculin

Vladimir Mihai: “Am fost foarte entuziasmat când am fost ales MVP-ul turneului”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
01.05.2013

Vladimir Mihai a vorbit pentru cititorii TotalBaschet.ro despre Turneul Final de anul acesta la care Dinamo a câştigat medalia de argint.

A fost un turneu foarte echilibrat după cum mă aşteptam, meciuri foarte grele, toate echipele au avut momente bune şi momente mai puţin bune, a fost o experienţă plăcută şi vreau să felicit toate echipele. A fost o evoluţie destul de bună a echipei, sincer după părerea mea puteam face mai multe dar turneul s-a terminat, am ieşit pe locul 2 şi acum nu mai putem face nimic. Ne bucurăm de ce am realizat. Sigur puteam termina pe prima poziţie dacă eram destul de lucizi în meciul cu Asesoft din a 2-a zi a turneului, cu o victorie împotriva lor terminam pe prima poziţie, dar din păcate nu s-a întâmplat asta, echipa mai determinată a câştigat şi astfel s-a intrat la rotaţie în 3 cu Timişoara, Dinamo şi Asesoft.

Vladimir Mihai a fost declarat MVP-ul turneului final. Iată ce a declarat despre faptul că a fost ales MVP:

Am fost foarte entuziasmat când am fost ales MVP-ul turneului. Înseamnă foarte mult pentru mine având în vedere că este ultimul an şi mă bucur că am fost apreciat şi de ceilalţi antrenori.

Foto: Zsigmond Bathory

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii