Stiri Vulturi

Bobe Nicolescu: „Mă bucur că am arătat caracter și că dorim foarte mult să ne luptăm”

Bobe Nicolescu: „Mă bucur că am arătat caracter și că dorim foarte mult să ne luptăm”

România a cedat partida cu Israel cu scorul de 79 la 71. 

Bogdan Nicolescu, revenit în angrenajul echipei naționale după o pauză cauzată de diverse accidentări, a participat la conferința de presă de după partidă: 

Știam că ne așteaptă un meci foarte dificil. Din păcate în anumite momente ale jocului ne-am pierdut concentrarea, iar la acest nivel te poate costa meciul. Sunt totuși bucuros, deoarece consider că putem extrage câteva momente bune, poate unele chiar foarte bune după acest joc. Mă bucur că am arătat caracter și că dorim foarte mult să ne luptăm. Am arătat motivație. Acestea cred că sunt lucrurile bune pe care le putem extrage.

După cum se știe la precedenta fereastră nu am avut cele mai bune rezultate. Motivele nu țin de baschet sau a fost neapărat o vină a noastră, dar aceste lucruri nu contează. Am dorit să arătăm că putem să fim un oponent pentru orice echipă. Firește, ne dorim să câștigăm, dar din păcate din lipsă de concentrare în anumite momente acest lucru nu a fost posibil în această seară.

Sunt convins că lucrurile ce țin de baschet le putem, cu timpul, repara sau îmbunătăți. Este important că avem această bază, de a fi motivați și de a lupta atunci când venim la echipa națională.

Nicolescu a început partida din postura de titular, a adunat aproximativ 26 de minute de joc și și-a trecut în cont 8 puncte, 4 recuperări (2 ofensive), o pasă decisivă, un capac, dar și 2 mingi pierdute pentru un indice de 4 la eficiență și unul de -10 la categoria +/-. 

*foto: fiba.basketball

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii