Stiri Vulturi

CE U18M - Divizia B: România întâlnește Norvegia în turneul 13-16

Adrian Micinic

Adrian Micinic
26.07.2013

Echipa națională U18 masculin a României a încheiat faza a doua a Campionatului European - Divizia B de la Strumica cu o victorie. Tricolorii au triumfat, pe revenire, în fața Belarusului cu scorul de 63-55.

Grație acestui succes, România a terminat Grupa H pe locul al 3-lea, ceea ce însemnă că va continua competiție în jocurile de clasament rezervate locurilor 13-16. Dacă tricolorii ar fi câștigat meciul cu ex-sovieticii la cel puțin 11 puncte diferență, atunci ei ar fi avansat în turneul 9-12.

Așadar, sâmbătă (27.07), România se duelează cu Norvegia. Meciul demarează cu începere de la ora 15:15. Scandinavii au terminat Grupas G pe ultimul loc, cu 0-3 în faza a doua. În funcție de acest rezultat tricolorii vor juca fie pentru locul 13 (dacă înving), fie pentru locul 15 (dacă pierd). Ultimul adversar al României la turneul din Macedonia va fi Elveția sau Ungaria.

Actualmente, la încheierea celei de-a doua faze a Campionatului European U18 masculin - Divizia B, echipa pregătită de către Răzvan Cenean are trei victorii - Slovacia, Scoția și Belarus, respectiv patru înfrângeri - Suedia, Elveția, Israel și Portugalia.

Foto: fibaeurope.com 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii