Stiri Vulturi

CE U18M. Înfrângere cu Portugalia

Paul Olar

Paul Olar
24.07.2013

România a fost înfrântă în prima confruntare din turneul de stabilire a locurilor 9-16. Formația pregătită de Răzvan Cenean și Horia Pascu a suferit un eșec în fața Portugaliei, 69-74.

Startul încleștării este unul destul de echilibrat. Pedro Meireles deschide scorul cu o aruncare liberă, iar Andrei Ciordaș înscrie în replică. Formația noastră se desprinde pe finalul actului, când Andrei Ene contribuie pe faza ofensivă, urmat puțin mai târziu de Bogdan Pogăcean, 22-11.

Portughezii sunt mai inspirați în sfertul al doilea și se apropie la 3 lungimi grație fundașului Sergio Da Silva (26-23). "Tricolorii" răspund cu un parțial de 6-0 și se mențin la conducere până la pauză, moment în care tabela de marcaj indica 40-29.

Partea secundă aparține în principal reprezentativei "lusitane". Elevii lui Carlos Seixas strâng rândurile și același Sergio Da Silva limitează ecartul la 3 puncte, 45-42. Oferita lui Dragoș Onea marchează finalul unei lungi perioade de tatonare, România terminând în avantaj și penultimul act.

Sfertul decisiv este cât se poate de strâns. Pe final, Bogdan Pogăcean își duce echipa la șase lungimi după un coș din interiorul arcului de cerc. Chiar și așa, portughezii demonstrează că au tărie de caracter și egalează la 68, cu un minut rămas din partidă. Risipim atacul, iar Pedro Marques ne pedepsește în două rânduri. România ratează o aruncare din spatele semicercului, Ferreira stabilind rezultatul final.

2 comentarii la aceasta stire:
  • nuconte :

    dezamagire
    inca o dezamagire la nivelul lolului national, ma asteptam sa facem o figura frumoasa aici dar se vede nivelul baschetului in romania, ce s-a intamplat cu Ciotlaus? doar 3 minute? era cheia echipei nationale, a jucat super bine pana acum iar cand trebuie nu il bagi domnu Razvan? poate sa intamplat ceva cu el, o accidentare sau ceva in meciul de azi? era unul dintre aspectele pozitive ale echipei,fortam prea mult pe pogacean si nu se vad rezultatele

    cu 10 ani în urmă (24.07.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Ciotlaus
    Nu l-a folosit foarte mult nici in celelalte meciuri.Poate l-a menajat pentru jocurile de la anul viitor sau poate ii pute ca nu-l mai are jucator la club...Oricum,nu spun ca e un antrenor slab Cenean,dar o spun inca o data ca e supralicitat!

    cu 10 ani în urmă (24.07.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii