Stiri Vulturi

CE U18M. Marius Ciotlăuș și Vlad Cobzaru, double-double împotriva Scoției

Paul Olar

Paul Olar
21.07.2013

Marius Ciotlăuș (foto) a fost cel mai bun om al României în victoria repurtată în fața Scoției cu scorul de 51-76.

Sportivul originar din Cluj-Napoca ce evoluează la SCM Craiova a petrecut pe parchet 21:46 minute. El a avut 7/10 din interiorul semicercului, 1/2 de la mare distanță și 3/4 de la linia de pedeapsă pentru un total de 20 de puncte. Ciotlăuș a mai recuperat 11 mingi (7 ofensive) și a izbutit 4 intercepții și un capac.

Un alt baschetbalist ce a strălucit în cel de-al treilea meci al "tricolorilor" la turneul din Macedonia este Vlad Cobzaru. Pivotul ce activează în Statele Unite a reușit 17 puncte (8/15 din acțiune și 1/2 de la libere), 12 recuperări (7 defensive), 2 intercepții și o pasă decisivă în aproape 30 de minute de joc.

România dă piept duminică cu Elveția, iar în cazul unui succes, trupa pregătită de Răzvan Cenean iese cel mai probabil din grupe.

*foto: fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii