Stiri Vulturi

CE U18M. Victorie fără emoții pentru România în fața Scoției

Paul Olar

Paul Olar
21.07.2013

România și-a adjudecat a doua victorie la Campionatul European U 18 Divizia B de la Strumica. Elevii lui Răzvan Cenean au surclasat reprezentativa similară a Scoției la o diferență de 25 de puncte , în cel de-al treilea meci la întrecerea din Macedonia.

Andrei Ciordaș deschide scorul cu un coș înscris de la mare distanță, dar sportivii din Regatul Unit răspund prin Fraser Malcolm. Băieți noștri sunt inspirați în debutul confruntării, Marius Ciotlăuș făcând ca România să se desprindă la 12 lungimi, 2-14. Același Malcolm îi apropie pe scoțieni la 7 puncte în urma unui "fast-break". Baschetbaliștii pregătiți de Douglas Reilly izbutesc să limiteze ecartul încă o dată, dar Marius Ciotlăuș marchează în replică de trei ori consecutiv (15-27).

Reprezentativa de la Edinburgh nu are forța să realizeze o nouă revenire, astfel că jucătorii din țara noastră intră la cabine cu un avantaj destul de comfortabil, 21-33. Scoția rămâne spectatoare la ascensiunea "tricoloră" și în repriza secundă. Timișoreanul Vlad Szekely își distanțează echipa la 20 de puncte, România urmând să conducă chiar și la 30 până la finalul încleștării.

Marius Ciotlăuș a fost cel mai bun jucător al lui Răzvan Cenean. Sportivul născut la Cluj-Napoca s-a remarcat cu 20 de puncte, 11 recuperări, 4 intercepții și un capac. Vlad Cobzaru a contribuit cu 17 puncte, 12 recuperări, 2 intercepții și un assist, în timp ce Mirel Dragoste și Andrei Ene au strâns câte 9 puncte fiecare.

De partea cealaltă, Gregor Grey a totalizat 14 puncte și a pasat mingea decisiv de 4 ori.

*Foto: fibaeurope.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe marvashar :

    Catre total baschet!
    Nu mai puneti foto cu NEAGU ca va inchide vreun "specialist" site-ul!Prezicatorul divinizat de maistrii comentatori,va transmite ca NEAGU va juca acolo unde unii nici nu se gindesc!SI imaginea poate confirma viitorul lui.Pentru simplul motiv ca si atunci cind nu e, el tot apare ca ceva imperios si necesar!Cum sa va transmit ideea...!Neagu este un "rau"necesar! Pace si friu liber comentariilor decente!

    cu 10 ani în urmă (21.07.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii