Stiri Vulturi

Declarații Rareș Uță după înfrângerea cu Polonia

Declarații Rareș Uță după înfrângerea cu Polonia

România a cedat confruntarea cu Polonia cu scorul de 88 la 81. 

Rareș Uță a terminat ultima confruntare din calificările pentru EuroBasket 2022 cu 10 puncte, 9 recuperări, 2 pase decisive și 3 capace și cu un indice de 21 a fost cel mai eficient tricolor. Pivotul a participat la conferința de presă de după partidă: 

A fost un meci greu din punct de vedere fizic, Polonia este o echipă foarte bună, cu jucători din cele mai bune ligi din Europa, însă ne-am luptat foarte bine și sunt foarte mândru de echipa noastră. 

Ca echipă, România a terminat partida cu 15/33 la aruncările de două puncte, 16/37 la trei puncte, respectiv 3/3 la libere. Întrebat de acest raport disproporționat al aruncărilor, Uță a replicat:

Avem niște aruncători buni în echipă, știm acest lucru, dar consider că ar trebui să fim mai agresivi în spațiul de trei secunde, atât noi pivoții, cât și jucătorii de perimetru. Ne-am îmbunătățit față de ultimul joc, dar rămâne un capitol la care trebuie să continuăm să ne îmbunătățim. 

*foto: fiba.basketball

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii