Stiri Vulturi

Echipa lui Emi Cățe a rezistat doar o repriză în fața lui Real Madrid

Echipa lui Emi Cățe a rezistat doar o repriză în fața lui Real Madrid

UCAM Murcia, echipa la care evoluează Emanuel Cățe, a disputat în cursul zilei de ieri, 2 februarie, o partidă pe terenul lui Real Madrid, care a contat pentru etapa 19 din Liga Endesa.

Trupa antrenată de Sito Alonso a făcut o primă repriză foarte bună, pe care a câștigat-o cu 51-47. Real Madrid a ripostat imediat după pauză și a câștigat sfertul trei cu 26-9, prin care a preluat controlul în partidă. În actul decisiv UCAM Murcia nu a avut forța să revină și partida s-a încheiat cu scorul de 98-87.

Emi Cățe a evoluat la WizNik Center 13 minute și și-a trecut în cont doar o pasă decisivă. Pivotul român a mai avut o aruncare ratată de la 2 puncte.

Walter Tavares a fost omul meciului cu 16 puncte și 15 recuperări. Gabriel Deck și Sergio Llull au adăugat câte 14 puncte fiecare.

Nemanja Radovic a fost principalul remarcat la oaspeților cu 24 de puncte și 3 recuperări. Conor Frankamp a contribuit cu 20 de puncte.

Real Madrid este lider în Liga Endesa cu 19 victorii și o singură înfrângere. UCAM Murcia se află pe 11 cu 8 victorii și 12 înfrângeri.

*foto: facebook UCAM Murcia CB

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii