Stiri Vulturi

Emanuel Cățe, cel mai eficient jucător al lui Murcia în victoria cu Obradoiro

Emanuel Cățe, cel mai eficient jucător al lui Murcia în victoria cu Obradoiro

UCAM Murcia a trecut de Monbus Obradoiro cu scorul 93-76.

Ultimul meci al anului a fost de bun augur pentru internaționalul român Emanuel Cățe, acesta a contribuit masiv la victoria echipei sale. În cele aproximativ 32 de minute petrecute pe teren, Emi a fost cel mai eficient jucător al lui UCAM Murcia, cu un indice de 21 la eficiență și unul de 19 la +/- datorat celor 10 puncte (4/5 la două puncte și 2/2 la libere), 6 recuperări, 3 intercepții, 2 capace și 2 pase decisive reușite.

Pe lângă realizările statistice ce au contribuit la obținerea celei de-a 8-a victorii a echipei sale în puternica ligă ACB, Cățe a reușit un capac extrem de spectaculos, un capac care i-a blocat lui Rafa Garcia drumul spre coș.

În stagiunea 2020/2021 a ligii ACB, stagiune din care s-au scurs 16 etape, pivotul naționalei române a adunat medii statistice de 7,6 puncte, 5,1 recuperări, și 0,7 pase decisive pentru un indice la eficiență de 11,1. 

*foto: facebook UCAM Murcia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii