Stiri Vulturi

EuroBasket 2015 - Lotul României pentru campania de calificare

Adrian Micinic

Adrian Micinic
26.07.2013

 

Echipa națională de baschet masculin a României va demara campania de calificare pentru Campionatul European din anul 2015 pe data de 1 august. La capătul unei perioade de pregătire de mai bine de o lună, antrenorul Marcel Țenter a decis să abordeze partidele din faza preliminară a primei părți din cadrul calificărilor cu lotul intact.

Cu alte cuvinte, naționala României va avea la dispoziție 13 jucători în jocurile cu Bulgaria și Islanda, respectiv mai departe în eventualitatea în care tricolorii vor câștiga această grupă.

"Vom păstra la lot toți cei 13 jucători care au muncit în perioada de pregătire. Sunt mulțumit de munca depusă de fiecare dintre ei și îi vom păstra pe toți până la sfârșitul campaniei din acest an. Desigur, la fiecare meci putem înscrie doar 12 jucători, însă decizia renunțării la un jucător o vom face înaintea fiecărui meci în funcție de mai multe aspecte." a declarat Marcel Țenter.

Astfel, componența lotului echipei naționale a României în prima parte a campaniei de calificare la EuroBasket 2013 este următoarea:

- poziția 1 - Dani Popescu, Adrian Tudor
- poziția 2 - Andrei Mandache, Vasile Ștefan
- poziția 3 - Adrian Guțoaia, Brice Kabengele
- poziția 4 - Mihai Silvășan, Titus Nicoară, Andrei Căpușan
- poziția 5 - Ionuț Drăgușin, Bogdan Țibîrnă, Cătălin Baciu, Laszlo Lazar

Primul meci oficial este programat pentru 1 august anul curent, la Constanța. Adversar este Bulgaria. 

Foto: BogdanPater.ro 

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe contra :

    Hai Romania!!!!
    Bravo D-le Tenter!!! Bafta celor 13 baieti ai echipei noastre!!!!

    cu 10 ani în urmă (26.07.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    .....
    La primele 3 pozitii n-o sa umble!
    O s-o faca la pozitia 4 cu Capusan si/sau pozitia 5 - o sa aleaga intre Tibarna si Baciu!....avand in vedere ca Baciu a facut pregatirea cu Tenter,el are prima sansa sa ramana in lotul de 12 ,cel putin pentru primul meci!

    cu 10 ani în urmă (26.07.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii