Stiri Vulturi

Înfrângere pentru Emanuel Cățe și UCAM Murcia

Înfrângere pentru Emanuel Cățe și UCAM Murcia

Emanuel Cățe și UCAM Murcia au pierdut pe terenul lui Iberostar Tenerife cu scorul de 85-78, într-o partidă contând pentru etapa a XII-a din Liga ACB. 

Partida a fost una extrem de echilibrată până in sfertul trei, sfert în care gazdele au fost mai precise și s-au impus cu scorul de 24 la 13. 

Deși în etapa precendentă, Emi Cățe a făcut unul din cele mai bune meciurie ale carierei, acesta a început partida în postura de rezervă și a fost folosit doar 14 minute de Sito Alonso. În timpul petrecut pe teren a adunat 4 puncte, 2 recuperări și o intercepție pentru un indice la eficiență de 3 unități. Cu 2 mingi pierdute, internaționalul român a avut -6 la capitolul +/-. Cățe a fost precis și a terminat partida cu 100% (2/2) la aruncările din acțiune. 

 Giorgi Shermadini a fost cel mai bun jucător de pe teren, pivotul celor de la Iberostar Tenerife a terminat partida cu 25 de puncte și 5 recuperări pentru un impresionant indice de 38 la eficiență. 

Cățe a jucat în 11 partide din cele 12 jucate de echipa sa și a adunat medii statistice de 7.0 puncte, 3.6 recuperări, 0.8 pase decisive, 0.5 capace și 0.3 intercepții pentru 10 la eficiență. Românul are procentaje foarte bune, 73% la aruncările din acțiune și 83% la linia de libere. 

În prezent, UCAM Murcia se află pe locul 14 din totalul de 18 echipe angrenate în ACB, cu un record de 4 victorii și 8 înfrângeri. 

*foto: ACB.com 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii