Stiri Vulturi

Înfrângere pentru Emi Cățe în primul meci oficial din noul sezon

Înfrângere pentru Emi Cățe în primul meci oficial din noul sezon

UCAM Murcia a pierdut prima partidă din noul sezon al Ligii ACB, echipa internaționalului român Emanuel Cățe a fost învinsă pe terenul lui MoraBanc Andorra cu scorul de 84-66.

Gazdele au controlat partida de la un capăt la celălalt și s-au instalat la conducere încă din primul act al întâlnirii. 

Cățe a venit de pe bancă și a fost folosit aproximativ 14 minute de antrenorul echipei, Sito Alonso. În timpul petrecut pe teren, internaționalul român a contribuit cu 4 puncte (1/2 la două puncte, 2/2 la libere), o recuperare și o pasă decisivă.

Coner Frankamp a fost, la fel ca în majoritatea partidelor din presezon, cel mai bun marcator al echipei din Murcia, cu 19 puncte. 

Din tabară celor de la Morabanc Andorra s-a remarcat fostul jucător de LNBM, Clevin Hannah, autor a 16 puncte și 7 pase decisive. 

Următoarea partidă a lui UCAM Murcia este programată joi, 24 septembrie, pe teren propriu în compania celor de la Movistar Estudiantes. 

*foto: facebook/UCAM Murcia CB

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii