Stiri Vulturi

Lotul României pentru partidele cu Israel și Polonia

Lotul României pentru partidele cu Israel și Polonia

Ultimele două partide ale României din campania de calificare la EuroBasket 2022 vor avea loc Gliwice în Polonia. Tricolorii vor da piept cu echipa gazdă, pe data de 21 februarie și cu naționala Israelului pe 19 februarie. 

În aceste condiții "Vulturii" se vor reuni pe data de 10 februarie la București. 

Cu mențiunea că Emanuel Cățe și Kris Richard vor face joncțiunea cu echipa la Gliwice, iată jucătorii convocați de Tudor Costescu și staff-ul său tehnic: 

Fundași – Lucas Tohătan, Mirel Dragoste, Tudor Gheorghe , Marcu Badiu, Kris Richard, Tudor Fometescu;

Extreme – Bobe Nicolescu, Dragoș Diculescu, Mihai Măciucă, Tudor Gîrbea;

Pivoți – Emanuel Cățe, Alex Olah, Bogdan Popa, Rareș Uță, Ștefan Grasu, Ionuț Berceanu.

Conform programului stabilit de Costescu, Tricolorii vor pleca spre Gliwice în data de 15 februarie, unde vor continua intra în bula pregătită de FIBA până pe data de 21 de februarie. 

Conform calendarului de testare FIBA, toți componenții delegației vor efectua câte două teste Covid-19, unul pe 8 februarie, înaintea intrării în cantonament și unul pe 13 februarie, înaintea plecării spre Polonia. 

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii