Stiri Vulturi

Mike Taylor: „Ne asteptăm ca echipa României să joace cu multă determinare și cu multă ambiție”

Mike Taylor: „Ne asteptăm ca echipa României să joace cu multă determinare și cu multă ambiție”

Într-o declarație pentru FIBA, Mike Taylor, antrenorul american al naționalei Poloniei, a prefațat întâlnirea cu România. 

Tehnicianul este conștient că pentru națională noastră partida de astăzi, 28 noiembrie, este ultima șansă să rămână în cărți pentru calificarea la EuroBasket, în condițiile în care primele trei clasate din fiecare grupă avansează la turneul final

Trebuie sa depășim cu toții aceste momente zbuciumate din pandemie. Ne-am propus să fim concentrați pentru a ne îndeplini obiectivul in această fereastră pentru obținerea calificării la FIBA EuroBasket 2022. Sâmbătă, ne așteapta un meci dificil cu România. Este un pas importat spre calificare pentru noi, însă ne asteptăm ca echipa României să joace cu multă determinare și cu multă ambiție pentru a rămâne în cărțile calificării. Ne așteptăm sa dea totul și să nu facă rabat de la efort, pentru că este o fereastră dificilă pentru ei, mai ales că s-au confruntat și cu multe probleme cauzate de Covid-19. România are o echipa cu mulți jucători mari, dar și câțiva jucători de perimetru cu abilități deosebite și cu precizie la aruncările de la distanță. Este o echipă periculoasă și de aceea o vom respecta. Pe de alta parte, însă, noi ne-am propus să ne facem jocul nostru, avem un plan bine stabilit care va fi respectat de jucători, și asa vom reprezenta cu cinste Polonia!

Meciul găzduit de Valencia, astăzi, 28 noiembrie, de la ora 17:30 va fi transmis în direct de DigiSport 3. 

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii