Stiri Vulturi

Partida dintre San Pablo Burgos și UCAM Murcia a fost amânată din nou

Partida dintre San Pablo Burgos și UCAM Murcia a fost amânată din nou

Partida dintre San Pablo Burgos și UCAM Murcia a fost amânată din nou.

Meciul ar fi trebuit să aibă loc astăzi, 4 noiembrie, însă San Pablo Burgos a solicitat amânarea din cauza faptului că se confruntă din nou cu probleme de efectiv din cauza cazurilor de COVID-19. 

Astfel, meciul dintre deținătoarea trofeului Basketball Champions League și echipa la care evoluează internaționalul român Emanuel Cățe a suferit a doua amânare. 

Urmează ca Liga ACB să anunțe o nouă dată pentru partida din etapa a 7-a, care trebuia să se desfășoare inițial pe data de 25 octombrie

Pauza pe care UCAM Murcia a avut-o weekendul trecut din cauza amânării partidei pare să fi fost una de bun augur, luând în considerare faptul că echipa antrenată de Sito Alonso a învins FC Barcelona

În fine, următorul meci al echipei lui Emanuel Cățe va avea loc sâmbătă, 7 noiembrie, pe teren propriu în compania lui Herbalife Gran Canaria.

*foto: *foto: facebook/ UCAM Murcia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii