Stiri Vulturi

Patrick Richard a depus jurământul pentru a deveni cetățean român. Foto

Patrick Richard a depus jurământul pentru a deveni cetățean român. Foto

Patrick Richard a semnat actele și a devenit oficial cetățean român. Asta după ce decizia privind dobândirea cetățeniei a fost publicată în Monitorul Oficial. 

Momentul în care Patrick a a depus jurământul pentru dobândirea cetățeniei a fost publicat de către FRB pe contul oficial de instagram. 

După experiențe în Spania sau Italia, Patrick Richard a fost la un pas să se retragă din cauza accidentărilor, până în momentul în care U-BT Cluj i-a oferit oportunitatea de a-și relansa cariera, după cum povestea „Petrică” într-un interviu pentru site-ul nostru

Astfel, Richard a devenit un jucător extrem de important pentru U-BT Cluj. În sezonul precedent a adunat medii de 17,1 puncte, cu 4,1 recuperări și 4,1 pase decisive în 18 partide. În actuala stagiune, Richard a evoluat cu patru minute mai puțin pe meci (26), dar tot a adunat medii de 13,3 puncte, 4,9 recuperări și 4,7 pase decisive. 

Patrick Richard a devenit astfel al treilea american naturalizat de FRB pentru echipa masculină, după Giordan Watson și Kris Richard. Interesant că toți trei joacă pe poziții de fundași/guards și au cel puțin 31 de ani.

Apreciat de fani pentru seria „Petrică în Ardeal”, realizată împreună cu kinetoterapeutul clubului Adrian Resteman, Richard va avea ocazia să joace pentru prima oară sub tricolor în luna august a acestui an, în precalificările pentru FIBA World Cup 2023. (DETALII AICI

*foto: instagram FRB

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii