Stiri Vulturi

România a coborât o poziție în clasamentul mondial FIBA

România a coborât o poziție în clasamentul mondial FIBA

FIBA a actualizat astăzi clasamentul mondial al naționalelor masculine după încheierea ferestrei din februarie a calificărilor continentale.

Reprezentativa României a coborât un loc în FIBA World Rankings, de pe poziția 54 pe poziția 55. Locul naționalei noastre a fost luat de Suedia, iar pe locul 53 se situează Insulele Virgine Americane. De asemenea, pe 56 și 57 se află echipele naționale din Danemarca și Austria. Primul loc este ocupat de SUA, iar top 3 este completat de Spania și Australia. Țara vecină, Serbia, se află pe locul 5 în lume.

Pe zona Europei, selecționata tricoloră ocupă locul 31, între Suedia și Danemarca. Naționala antrenată de Tudor Costescu nu a reușit să câștige niciun meci din preliminariile FIBA EuroBasket 2022 într-o grupă cu Polonia, Spania și Israel.

*Foto: FIBA

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii