Stiri Vulturi

România, înfrângere drastică în fața Spaniei

România, înfrângere drastică în fața Spaniei

Echipa națională a României încheie cu o înfrângere drastică bula de la Valnecia. „Vulturii” au cedat cu un categoric 94-41 în fața Spaniei.

Spania a marcat de la prima acțiune prin Beiran. România a irosit prima posesie, după care Diaz a realizat un three-point-play. România nu a găsit drumul spre coș și scorul a ajuns la 7-0. Giordan Watson a spart gheața pentru „vulturi”, cu un three-point-play. Spania s-a dus pentru prima la plus 10, imediat după jumătatea sfertului inaugural, 14-4. România nu a mai găsit drumul spre coș din acțiune iar Brizuela ne-a penalizat de la distanță. România a fructificat trei posesii la rând și diferența cobora la sub 10 lungimi. Spaniolii au revenit în controlul partidei și scorul a ajuns la 27-12, după primele minute de joc. Actul secund a început într-un ritm mai alert și în prima jumătate s-a înregistrat un parțial de 10-9 pentru gazde. Elevii lui Scariolo au continuat să joace mai bine și diferena a crescut pe tabelă la 20 puncte, 41-21 cu 3 minute rămase din prima repriza. România nu a mai marcat până la pauză, iar Spania conducea cu scorul la 45-21.

România a început greu și repriza secundă iar „vulturii” au marcat un singur coș de trei puncte în primele cinci minute scurse. Spania a profitat și s-a desprins la 30 de puncte pe tabelă, scor 54-24.„Vulturii” au încheiat actul trei cu un run de 9-4 și ecartul de pe tabelă mai scădea puțin înaintea ultimelor 10 minute de joc, scor 58-33. În startul ultimei secvențe de joc, Spania s-a dus sin nou la peste 30 de puncte avantaj. România nu a mai contat deloc în teren și partida s-a încheiat cu scorul de 94-41.

Luca Tohătan a fost cel mai bun marcator al României cu 13 puncte. Rareș Uță a terminat cu 8 puncte și 4 recuperări.

Dario Brizuela a fost cel mai bun marcator al prtidei cu 17 puncte și 5 pase decisive. Tyson Perez a terminat cu 12 puncte și 9 recuperări. Jonathan Barreiro a înregistrat un double-double cu 11 puncte și 11 recuperări iar Quino Colom cu 11 puncte, 3 recuperări și 4 pase decisive.

foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • geoy :

    Ne facem ca jucam baschet
    La nivelul la care este camp national sa nu avem pretentii la mai mult vazind citeva faze din meci caci nu se merita sa iti pierzi timpul cu acest meci daca bine inteles ai altceva mai bun de facu m-am intrebat ce se faceau romanasi nostri daca ereau in teren frati GASOL sau Rubyo caci acestia din urma la nivelul la care joaca actualmente sunt super staruri fata de ai nostrii si o spun asta ca persoana ce vede des meciuri de baschet din NBA direct in meciurile disputate de RAPTORS TORONTO SI NU DE AZI CI DE 15 ANI CU EXCEPTIA ANULUI ACESTA DATORITA PANDEMIEI ferindu-ma sa mai plec in CANADA .

    cu 3 ani în urmă (01.12.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii