Stiri Vulturi

S-au pus la vânzare biletele pentru duelul România - Spania de la Cluj

S-au pus la vânzare biletele pentru duelul România - Spania de la Cluj

Federația Româna de Baschet a anunțat punerea în vânzarea a biletelor pentru partida cu campioana mondială en-titre, Spania. Meciul se va desfășura pe data de 20 februarie 2020, la BT Arena din Cluj-Napoca și va fi  primul meci al echipei naționale de baschet masculin a României în campania de calificare pentru EuroBasket 2021.

Până în 31 decembrie se vor comercializa doar biletele din inelul 1 (cel mai apropiat de parchet). Biletele, cu prețul special de 15 lei, pot fi achiziționate prin intermediul site-ului bilete.ro.

Din 1 ianuarie 2020 vor fi accesibile toate categoriile de bilete. Acestea vor avea următoarele prețuri:

  • inelul 1: 25 lei⁣⁣
  • inelul 2: 15 lei
  • peluze: 10 lei

Deși campioana mondială en-titre nu va dispune de jucătorii angrenați în Euroligă sau în NBA, această partidă reprezintă o șansă pentru iubitorii baschetului să vadă la lucru o mare forță a baschetului mondial într-una dintre cele mai moderne săli de sport din România.

Reamintim că România și Spania fac parte din Grupa A, grupă din care mai fac parte Israel și Polonia.

*foto: Echipa Națională de Baschet a României facebook 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii