Stiri Vulturi

Sergio Scariolo: „Nu există scurtături sau secrete”

Sergio Scariolo: „Nu există scurtături sau secrete”

România a pierdut dureros în al patrulea meci din preliminariile FIBA EuroBasket 2022, scor 91-41, împotriva Spaniei, în bula jucată la Valencia.

La conferinţa de presă care s-a desfăşurat online, am avut oportunitatea să îl întreb pe Sergio Scariolo, campion mondial, european şi NBA, ce sfat le dă conducătorilor baschetului românesc.

Tehnicianul „La Furia Roja” a fost extrem de modest şi a răspuns:

„Nu sunt în măsură să dau sfaturi, nu ştiu situaţia în profunzime să fiu atât de arogant să îmi permit să dau sfaturi. Dar pot să vă spun că nu există scurtături. Trebuie să muncim din greu, să recrutăm, să creştem de jos în sus, să lucrăm cu copiii, să mărim baza de selecţie. Să lucrăm de la U14, la U16, la U18. Nu există scurtături. Nu este un secret acest lucru”.

Văzând condiţiile în care se prezintă baschetul şi sportul românesc în acest moment şi cum vrem mereu să ne furăm macaroana, nu există un sfat mai bun în prezent.

Întreaga conferinţă de presă, aici:

*foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii