Stiri Vulturi

Teodora Neagu şi Bianca Blanaru nu vor evolua la CE U18 feminin

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.07.2013

Foto: fibaeurope.com

Asemeni lotului naţional U18 masculin şi cel feminin se confruntă cu mai multe probleme medicale. Antrenorii Florin Covaciu şi Adriana Pricop au fost nevoiţi să renunţe la două jucătoare ce evoluează pe poziţia 4-5, Teodora Neagu (1.82m) şi Bianca Blanaru(1.95m - foto), ambele accidentate.

Săptămâna precedentă s-a dovedit a fi una cu ghinion pentru cele două componente ale lotului U18 feminin. Dacă Neagu s-a accidentat la antrenament, suferind o ruptură de ligamente, Blanaru se confruntă cu probleme de menisc în urma meciurile susţinute împotriva reprezentativei similare a Bosniei şi Herţegovinei. Astfel Blanaru ratează Campionatul European la categoriei ei de vârstă, rămânând cu participarea, alături de lotul U20 feminin, la Campionatul European de la Albena acolo de unde fetele pregătite de Dan Fleşeriu au suferit opt înfrângeri din tot atâtea partide susţinute. Ca efect a acestor probleme medicale, componenţa lotului a fost suplimentată cu Mădălina Geleriu.

În altă ordine de idei, naţionala U18 feminin continuă seria jocurilor amicale. După victoriile izbutite în compania Bosniei şi Herţegovinei, scor 52-49 respectiv 53-30, sportivele pregătite de Covaciu şi Pricop se deplasează sâmbătă la Veliko Tarnovo, în Bulgaria, pentru a da piept cu selecţionatele similare ale Bulgariei, Austriei şi Greciei. Programul României la acest turneu este următorul:

28 iulie ora 17:00 vs. Grecia
29 iulie ora 18:45 vs Bulgaria
30 iulie ora 10:00 vs. Austria

După acest eveniment, naţionala U18 se reîntoarce la Cluj-Napoca de unde va pleca spre Campionatul European de la Miskolc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii