Stiri Vulturi

U16M. Kuti Nandor: ’Cele două partide din Ungaria au fost foarte folositoare’

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
22.07.2013

 

Selecționata de cadeți (U16) masculin a României a câștigat ambele partide amicale pe care le-a disputat în Ungaria, în compania selecționatei similare a acestei țări.

În primul meci, care a avut loc vineri, 19 iulie, România s-a impus cu 74-67. Kuti Nandor a înscris 28 puncte, în timp ce în ceea de-a doua partidă acesta a înscris 22 de puncte, băieţii pregătiţi de George Trif impunându-se la limită, scor 80-79.

Nandor Kuti a vorbit pentru totalbaschet.ro despre cele două jocuri amicale disputate în Ungaria, cât şi despre situţia creată în jurul echipei naţionale U16 vis-a-vis nepăstrarea în lot a lui Tim Ghiţă.

’Cele două partide din Ungaria au fost foarte grele, dar în acelaşi timp foarte folositoare deoarele au fost două meciuri la limită. Le mulţumesc şi colegiilor pentru performanţele mele din Ungaria, cu siguranţă fără ei nu aş fi reuşit să fiu cel mai bun marcator în cele două partide. Pregătirea decurge foarte bine în continuare, am încheiat antrenamentele fizice, iar acum ne concentrăm pe cele tactice. Am încredere în mine, cât şi în colegii mei că ne vom califica în Divizia A la acest Campionat European.’

Întrebat ce părere are despre situaţia colegului său de echipă,Tim Ghiţă Urmanczy, acesta a declarat:

’Părerea mea e că Tim este un jucător foarte bun și nu ar trebui să se retragă. Nu doresc să comentez prea mult acest subiect, dar cu siguranţă aceste lucruri nu fac bine echipei naţionale.’

Lotul naţional al României U16 masculin, antrenat de George Trif și Bogdan Lavric, se va deplasa la Drobeta-Turnu Severin, unde va rămâne până la plecarea spre Sarajevo, la Campionatul European Divizia B dedicat acestei categorii de vârstă. În această perioadă, România va mai susține două partide amicale în compania Macedonie.

Campionatul European U16 masculin va avea loc la Sarajevo, în perioada 8 - 18 august.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii