Stiri Vulturi

Victorie pentru Emanuel Cățe și UCAM Murcia

Victorie pentru Emanuel Cățe și UCAM Murcia

Emanuel Cățe și UCAM Murcia au câștigat pe terenul lui  Monbus Obradoiro cu scorul de 83 la 72. 

Cățe a revenit în angrenajul echipei sale de club după o primă campanie de calificare a naționalei României. Acesta a fost folosit 21 de minute și și-a trecut în cont 4 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă pentru un indice de 9 la eficiență. Pivotul român a terminat partida cu 50% (1/2)  la aruncările de două puncte și 100% (2/2) la linia de libere. 

Askia Booker a fost din nou cel mai bun jucător al lui UCAM Murcia, americanul a totalizat 31 puncte și 5 pase decisive. 

Kostas Vasileiadis a fost cel mai bun marcator al lui Obraidoiro, shooterul grec a terminat partida cu 19 puncte. 

După această victorie, UCAM Murcia, se situează pe locul 15 în Liga ACB, cu un bilanț de 7 victorii și 14 înfrângeri. Următoare partidă pentru echipa internaționalului român este programată pentru data de 7 martie, pe teren propriu, împotriva lui  MoraBanc Andorra, echipă situată pe locul 7 în primul eșalon din Spania. 

*foto: facebook UCAM Murcia CB 

 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii