Mvp-ul etapei
Rashida Timbilla
Rashida Timbilla
Minute 36:26
Puncte 17
Pase decisive 7
Recuperari 13
Eficienta 35
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Cupa României Feminin

ACS Sepsi SIC a anunțat despărțirea de alte două jucătoare

ACS Sepsi SIC a anunțat despărțirea de alte două jucătoare

Sepsi SIC se mai desparte de două jucătoare în această pauză competițională. Gruparea din Covasna a anunțat pe pagina de Facebook că Nora Demeter și Kristina Topuzovic nu vor mai face parte din echipă în sezonul viitor.

Nora Demeter a evoluat în 20 partide în LNBF în stagiunea 2019-2020 pentru Sepsi și a adunat medii de 6.4 puncte, 3.9 recuperări și 0.8 pase decisive. În același număr de meciuri, Kristina Topuzovic a contribuit cu 7.5 puncte, 5.3 recuperări și 1.7 assisturi pe întâlnire.

Până acum, trupa din Sfântu Gheorghe a mai anunțat despărțirea de Ildiko Nagy, transferată la FCC Baschet Arad, și de Chrissy Givens, retrasă din activitatea sportivă.

În schimb, vor continua pentru încă un sezon la Sepsi Rebecca Tobin, Kovacs Renata, Jovana Pasic, Ștefania Cătinean, Annemarie Godri-Părău, Orban Nikolett, Ioana Ghizilă și Andra Mandache.

Ioana Ghizilă nu a jucat deloc în sezonul 2019-2020 după ce a suferit o accidentare gravă în luna martie a anului trecut, într-un meci disputat pe terenul celor de la FCC Baschet Arad.

*Foto: Facebook Sepsi SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii