Mvp-ul etapei
Rashida Timbilla
Rashida Timbilla
Minute 36:26
Puncte 17
Pase decisive 7
Recuperari 13
Eficienta 35
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Cupa României Feminin

Adrienne Webb și Veatriki Akathiotou au condus FCC Baschet Arad spre victoria cu CSM Satu Mare

Adrienne Webb și Veatriki Akathiotou au condus FCC Baschet Arad spre victoria cu CSM Satu Mare

FCC Baschet Arad a câștigat acasă cu CSM Satu Mare, scor 59-57, în etapa a 6-a din grupa Vest a LNBF, fiind prima înfrângere pentru vicecampioană în acest campionat. Adrienne Webb și Veatriki Akathiotou au fost decisive pentru gazde, marcând împreună 46 de puncte. Americanca și-a egalat cea mai bună performanță din acest campionat, în timp ce jucătoarea cu cetățenie cipriotă și română a trecut prima dată de 20 de puncte în LNBF.

Adrienne Webb a fost coșghetera meciului de sâmbătă cu 25 de puncte în 38:28 minute, fiind jucătoarea care a petrecut cel mai mult timp pe parchet. A încheiat cu 8/15 la șuturile de la semidistanță (53%), 1/4 de afară (25%) și 6/7 de la linia de fault (86%). A mai avut 6 recuperări defensive, o pasă decisivă, 3 greșeli personale, 5 faulturi scoase, o minge pierdută și o intercepție, cu +21 indice al eficienței. Americanca a jucat în șase meciuri în acest campionat și are medii de 15,2 puncte, 3,8 recuperări și 1,7 intercepții în 25:36 minute, cu 12,8 eficiență.

Veatriki Akathiotou a suplinit foarte bine indisponibilitatea căpitanului, reușind să înscrie prima dată peste 20 de puncte în campionatul românesc. Jucătoarea cu dublă cetățenie a înscris 21 de puncte în 34:13 minute, după 4/11 la două puncte (36%), 3/9 de afară (33%) și 4/7 la libere (57%). A mai avut 3 recuperări (1 ofensivă/2 defensive), 2 pase decisive, o greșeală personală, 6 faulturi scoase, 2 turnovers și 2 intercepții, cu +10 eficiență. În șase meciuri de campionat, fundașul are medii de 10,3 puncte, 3,8 recuperări, 2,5 assist-uri, 3 turnovers și 3,7 intercepții în 24:10 minute, cu 11,3 eficiență.

Trei galben-albastre și-au mai trecut numele pe lista marcatoarelor în meciul de sâmbătă, din cele șapte care au mai jucat, toate aducându-și aportul în faza defensivă. Jefimija Karakasevic a fost a doua ca eficiență la arădence (+13), cu 6 puncte și 9 recuperări (1/8) în 26:33 minute, eliminată cu 5 faulturi. Marta Fodor a contribuit cu 5 puncte în 7:25 minute, dar a ieșit accidentată, iar Dora Ardelean a înscris 2 puncte în 32:17 minute.

FCC Baschet Arad ajunge la 10 puncte și este pe 4 în grupa Vest, după 4 victorii și 2 înfrângere. Pentru formația arădeană urmează două deplasări, joi, de la 18:00, la Sirius Târgu Mureș, în runda a 7-a din campionat, iar după o săptămână va juca la Brașov, în primul meci din turul doi al cupei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii