Mvp-ul etapei
Rashida Timbilla
Rashida Timbilla
Minute 36:26
Puncte 17
Pase decisive 7
Recuperari 13
Eficienta 35
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Cupa României Feminin

Andra Mandache: „Pentru noi este un mare succes. Am jucat ca o echipă adevărată”

Andra Mandache: „Pentru noi este un mare succes. Am jucat ca o echipă adevărată”

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a învins pentru a doua oară în acest sezon pe Galatasaray, cu 78-70 la Istanbul. Cu acest rezultat alb-verzile s-au calificat în play-off cu o etapă înainte de încheierea fazei grupelor. Andra Mandache a fost coșghetera campioanei României, cu 17 puncte. Aceasta și-a felicitat colegele după meci și a subliniat că toate fetele care au intrat în teren au adus un plus echipei.

Cea mai experimentată jucătoare din lotul lui Sepsi a jucat 27:20 minute în succesul de pe terenul fostei câștigătoare a Euroligii și EuroCup. Extrema de forță a înscris 17 puncte după 4 reușite din semicerc din 8 încercări și 3 reușite de la distanță din 4. A mai avut 4 faulturi, o minge pierdută, 2 pase decisive și un capac, cu +14 eficiență.

„A fost un meci foarte important pentru noi și pentru ele, în același timp. Mă bucur foarte mult că noi ca echipă, cum a zis și antrenorul, am executat perfect planul meciului, am obținut victoria, un lucru destul de greu de obținut la Galatasaray. Cu această victorie suntem calificate mai departe, ceea ce pentru noi este un mare succes și ne bucurăm foarte tare. Aș vrea în primul rând să felicit toate colegele mele de echipă pentru că astăzi am jucat ca o echipă adevărată. Fiecare jucătoare care a intrat pe teren a adus ceva în plus echipei și am jucat și ne-am lăsat sufletul pe teren. Mulțumim fanilor care au venit extrem de numeroşi să ne susțină și au umbrit tribuna Galatasaray-ului!”, a declarat Andra Mandache după meci, conform weradio.ro

Jucătoarea de 38 de ani și-a egalat cele 17 puncte înscrise în prima etapă, dar de această dată formația sa a câștigat. Extrema a jucat în toate cele cinci partide ale lui Sepsi în această ediție de EuroCup și are medii de 11,4 puncte, 3,4 recuperări, 1,2 pase decisive și 9,2 eficiență în 26.7 minute.

Campioana României mai are de jucat un meci acasă cu Lulea BBK în grupă, joi, 5 decembrie, de la ora 19:00. Alb-verzile și-au asigurat locul secund indiferent de rezultatele din ultima etapă și vor juca din nou în play-off. Până la duelul cu Lulea, covăsnencele primesc sâmbătă, de la 19:30, vizita celor de la Phoenix Știința Constanța în LNBF.

*foto: Miska Brigitta

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii