Mvp-ul etapei
Rashida Timbilla
Rashida Timbilla
Minute 36:26
Puncte 17
Pase decisive 7
Recuperari 13
Eficienta 35
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Cupa României Feminin

Andreea Huțanu: „Au fost două reprize diferite. A fost un început greu de meci pentru noi”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
07.02.2019

CSM Satu Mare a câștigat cu 70-52 pe terenul celor de la Phoenix Știința Constanța în etapa a 8-a din Grupa Roșie a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Sătmărencele au câștigat a 5-a partidă la rând, iar în faza a doua a sezonului regulat au 6 victorii în 7 meciuri.

La jocul de la Constanța, gazdele au fost la conducere în prima repriză, cu 27-22 la pauza mare. Sătmărencele au controlat partea secundă, când nu mai este obligatorie folosirea jucătoarei U23.

„Au fost două reprize diferite. A fost un început greu de meci pentru noi. Venim după o victorie frumoasă împotriva echipei din Sfântu Gheorghe, ceea ce, să zic așa, ne-a încetinit puțin începutul”, a declarat Andreea Huțanu după meci, pentru Divizia Locală Constanța.   

Pivotul a jucat 4:15 minute în partida din etapa a 8-a și a contribuit cu 2 puncte și o recuperare. Huțanu a intrat în 16 meciuri pentru vicecampioană în această ediție a LNBF și are medii de 14:28 minute, 2,6 puncte, 2,7 recuperări și 4,2 eficiență.

Aceasta a bifat cele mai multe minute într-un joc din actuala ediție de campionat în meciul de acasă cu ACS Sepsi SIC, din etapa trecută. Jucătoarea de 30 de ani juca atunci 25:56 minute și își trecea în cont 10 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive împotriva formației cu care câștiga titlul în ultimele două sezoane.

Sătmărencele mergeau la Constanța după ce sâmbătă s-au impus cu 76-51 acasă cu campioana. A fost cea mai clară victorie obținută de CSM Satu Mare în duelurile cu ACS Sepsi SIC, scorul la general fiind 20-3 pentru Sepsi din 2012 până acum.

Formația lui Maikel Lopez a urcat pe primul loc după succesul de miercuri, de la Constanța, cu un punct în fața campioanei, care stă în etapa aceasta. După ce în weekend se dispută turneele de 3x3 din cupă, alb-roșiile joacă ultimul meci acasă în această fază a campionatului, în 17 februarie cu CSM Târgoviște.

*foto: Dan Bale

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii