Mvp-ul etapei
Rashida Timbilla
Rashida Timbilla
Minute 36:26
Puncte 17
Pase decisive 7
Recuperari 13
Eficienta 35
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Cupa României Feminin

Annemarie Godri Părău, MVP-ul finalei Cupei României

Andreea Vlase

Andreea Vlase
31.03.2019

Annemarie Godri Părău, MVP-ul finalei Cupei României

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a câștigat Cupa României, ediția 2018-2019, după ce s-a impus cu 69-65 în finala de pe propriul teren cu CSM Satu Mare. Alb-roșiile au fost la conducere o parte importantă din meci, iar alb-verzile nu au reușit să își găsească ritmul în atac. Sepsi a revenit în partea secundă, iar căpitanul Annemarie Godri Părău a ieșit la rampă în momentele importante din sfertul patru.

Annemarie Godri Părău a fost coșghetera celor de la ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe în finala cupei, cu 23 de puncte în 34:40 minute. Căpitanul covăsnencelor avea 3 puncte la pauza mare și 9 înaintea sfertului patru, în care a înscris 14 din cele 24 de puncte ale lui Sepsi. Fundașul a încheiat partida cu 2/5 la șuturile din semicerc (40%), 3/5 de la distanță (60%) și 10/11 la aruncările libere (90%). A mai avut 6 recuperări (2 ofensive/4 defensive), 5 assist-uri, 3 mingi pierdute, 3 greșeli personale și 10 faulturi scoase, cu +25 indice al eficienței. A fost cea mai bună prestație a sa în acest sezon.

Alte două jucătoare de la Sepsi au încheiat în double-digits. Marina Solopova a contribuit cu 12 puncte în 30:41 minute (0/1 din semicerc, 2/5 de afară și 6/6 la libere), plus 7 recuperări (1/6), 3 assist-uri, 2 mingi pierdute, 2 intercepții, un capac, 3 greșeli personale și 5 faulturi scoase, cu +19 eficiență. Lituanianca a transformat câteva libere importante în finalul meciului.

Kristina Higgins a fost aproape de double-double cu 11 puncte și 9 recuperări (2/7) în 32:57 minute, având momente când apărarea adversă a forțat-o să greșească. Pivotul alb-verzilor a încheiat partida cu 4/10 la șuturile de la semidistanță și 3/3 de la linia de fault. A mai avut o pasă decisivă, 3 mingi pierdute, un capac, 4 greșeli personale și 5 faulturi scoase, cu +13 eficiență.

Dacă pentru Higgins și Solopova este prima cupă a României, Annemarie Godri Părău a fost în teren pentru ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe la toate cele 4 finale câștigate din 2015 până acum.

*foto: Zsoli Jeffwarder

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA!
    FELICITARI ANNEMARIE!

    cu 4 ani în urmă (01.04.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii