Mvp-ul etapei
Rashida Timbilla
Rashida Timbilla
Minute 36:26
Puncte 17
Pase decisive 7
Recuperari 13
Eficienta 35
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Cupa României Feminin

Bria Goss, cea mai bună marcatoare din prima zi a Cupei României

Bria Goss, cea mai bună marcatoare din prima zi a Cupei României

CSM Satu Mare a reuşit o victorie clară în faţa celor de la CSM Alexandria, scor 105-52, în primul meci desfăşurat în "bula" de Cupa României chiar pe terenul propriu.

Bria Goss a fost cea mai bună marcatoare pentru trupa antrenată de Miguel Alonso. Goss a adunat 34 de puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive şi o interceţie. Americanca a aruncat 10/12 din acţiune, 2/2 de la 3 puncte şi 8/8 la libere, pentru +39 indice al eficienţei.
Din echipa sătmăreană s-au mai remarcat Marina Solopova, cu 23 de puncte, 11 pase decisive şi 8 recuperări (7 ofensive) pentru +35 la eficienţă, în timp ce Erica Coville a adunat 13 puncte, cu 6/6 din acţiune. Alina Podar (12 puncte) şi Adina Pop (10 puncte, 6 pase decisive) au trecut şi ele în "double-digits".

De partea cealaltă cea mai bună marcatoare a teleormănencelor este Paloma Cucu, cu 15 puncte, în timp ce Mihaela Burcică Mihai a reuşit 13 puncte.

Pentru CSM Satu Mare urmează o zi de pauză, în timp ce CSM Alexandria întâlneşte astăzi a treia formaţie din grupă, Agronomia Bucureşti.

*foto: Dan Bale / facebook CSM Satu Mare

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii