Mvp-ul etapei
Rashida Timbilla
Rashida Timbilla
Minute 36:26
Puncte 17
Pase decisive 7
Recuperari 13
Eficienta 35
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Cupa României Feminin

Carmin Popa: „Problema este că a fost un fault intenționat. Eu așa consider”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
02.11.2018

Meciul dintre FCC ICIM Arad și Universitatea Cluj a fost marcat de incidentul din minutul 7, când Arlesia Morse și Teodora Neagu s-au ciocnit, iar americanca a fost dusă la spital. Antrenorul Universității, Carmin Popa, consideră că a fost fault intenționat.

„Da, este grav. Cred că a făcut comoție pentru că a mers în vestiar și a vomat. A mers cu Lili la urgență. Problema este că a fost un fault intenționat. Eu așa consider. O să vizionăm și dacă este intenționat o să depunem la federație un memoriu”, a declarat Carmin Popa după meci.

La faza din minutul 7 cele două jucătoare s-au ciocnit în apropierea băncii de rezerve a gazdelor. Amândouă au rămas pe parchet preț de câteva momente. Teodora Neagu s-a ridicat prima, iar Arlesia Morse a putut merge până la vestiare. După aceea a fost transportată la spital.

Antrenorul clujean a criticat arbitrajul și a vorbit despre tinerețea jucătoarelor autohtone din lotul echipei sale. Gazdele de la FCC ICIM s-au impus cu 66-49 la final.

„Sincer, nu mi-a plăcut deloc maniera de arbitraj. N-am zis nimic până acum, dar efectiv nu ne-au lăsat să jucăm, primul sfert cel puțin. Ce mi-a plăcut, foarte agresivă apărarea Aradului, clar au făcut un scouting foarte bun. Lipsa noastră de decizie și probabil și un pic de frică la începutul meciului au făcut să avem atacuri multe la limita a 24 de secunde. După aceea ați văzut că încet, încet am început să echilibrăm. Totuși, gândiți-vă că toate româncele noastre sunt sub 23 de ani, dintre care cinci sub 20 de ani. Și 3 străine dintre care una a fost accidentată și sincer, am arătat ceva, cred”, a adăugat Popa.

Acesta a vorbit și despre obiectivul Universității, care are până acum 4 înfrângeri în grupa valorică A din Liga Națională.

„Obiectiv: să rămânem în 1-6, per total. Acum rămânem pe 6, dar vin cele mai bune echipe din a doua grupă valorică, trebuie să câștigăm meciurile acelea. De fapt pentru asta ne pregătim”, a mai spus Carmin Popa.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Of, of, măi, măi... Greu o fi să accepți că ești pierzător patentat! Las' că face Boț un lobby, ori un șantaj, pe la firmele clujene ce intră în contact cu ITM și se mai găsesc bani de-o cafea! Apropo, nu îmi e frică de amenințările pe care le transmiți prin Boț cunoștinței nostre comune pentru mine, pentru mine esti looser-ul ce a pierdut la generația '98 cu NBS Cluj 7 titluri în fața CSS Alexandria! Dacă era Svetlana comisar era fault descalificator

    cu 5 ani în urmă (02.11.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii