Mvp-ul etapei
Rashida Timbilla
Rashida Timbilla
Minute 36:26
Puncte 17
Pase decisive 7
Recuperari 13
Eficienta 35
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Cupa României Feminin

Coker și Brosovszky, cele mai eficiente jucătoare din prima zi de la Oradea

Andreea Vlase

Andreea Vlase
17.03.2018

CS SCM Timișoara și FCC ICIM Arad au deschis turneul de la Oradea cu victorii, în partidele cu CSU Alba Iulia și Sirius Târgu Mureș. În total 12 jucătoare au fost în double-digits în cele două meciuri.

Duelul dintre CS SCM Timișoara și CSU Alba Iulia a deschis turneul de la Arena Antonio Alexe. Alb-violetele s-au impus cu 66-47 și și-au asigurat locul 7 la finalul fazei a doua a sezonului regulat. Dlesha Lloyd a fost cea mai bună marcatoare a partidei cu 16 puncte și același număr în dreptul eficienței. Americanca a jucat 33:44 minute și a avut 7/8 la aruncările de două puncte, 0/3 de după semicerc și 2/3 de la linia de fault. A mai avut 2 recuperări, 4 mingi pierdute și 7 intercepții.

Cea mai eficientă jucătoare de pe teren a fost Monika Brosovszky-Boriga, cu +24 indice al eficienței. Veterana de la SCM a jucat o jumătate de oră. A marcat 15 puncte, cu 5 din 7 reușite de la distanță. A adăugat 5 recuperări, 5 pase decisive, 3 mingi pierdute și 4 intercepții. Adina Stoiedin a urmat cu 12 puncte pentru formația de pe Bega. De la CSU Alba Iulia două jucătoare au fost în double-digits. Jessica January a încheiat partida cu 13 puncte și 6 recuperări, pentru +12 indice al eficienței în 36:38 minute. Marta Fodor a înscris 10 puncte, cu +2 în dreptul eficienței.

Meciul doi a fost unul disproporționat, câștigat de FCC ICIM Arad cu 81-44 în fața celor de la UPM BC Sirius Târgu Mureș. Patru jucătoare de la Arad și trei de la Sirius au fost în double-digits. Monique Coker a fost cea mai eficientă de pe teren, cu 17 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive, pentru +25 indice al eficienței. Americanca a jucat aproape 22 de minute, cu 6/8 la aruncările de două puncte și 5/6 de la linia de fault. A mai avut 2 mingi pierdute, 2 intercepții și 2 capace.

Celelalte trei galben-albastre care au trecut de cota zece sunt: Ildiko Nagy (14 puncte, 5 recuperări, +17 eficiență), Porsche Poole (13 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive, +14 eficiență) și Brankica Hadzovic (11 puncte, 2 recuperări și 3 assist-uri, cu +12 indice al eficienței).

Emese Gal a fost cea mai bună marcatoare de la Sirius Târgu Mureș, cu 16 puncte în 38:20 minute. A avut 2/2 din interiorul semicercului și 4/14 de la distanță. A adăugat 3 recuperări, 4 mingi pierdute și un capac, pentru +6 în dreptul eficienței. Alina Pop a fost cea mai eficientă jucătoare de la Târgu Mureș, cu 12 puncte și 8 recuperări în 37:29 minute, cu +14 în dreptul eficienței. Antonia Radu a avut 10 puncte și 8 recuperări, pentru +11 eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii