Mvp-ul etapei
Rashida Timbilla
Rashida Timbilla
Minute 36:26
Puncte 17
Pase decisive 7
Recuperari 13
Eficienta 35
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Cupa României Feminin

CSM Satu Mare vs Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, șocul sferturilor de finală ale Cupei României

CSM Satu Mare vs Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, șocul sferturilor de finală ale Cupei României

Astăzi a avut loc tagerea la sorți pentru turul 2 al Cupei României la Baschet Feminin. Finala ultimelor două ediții de cupă și campionat se dispută în acest an în sferturile de finală ale cupei, cu turul la Satu Mare și returul la Sfântu Gheorghe. Și formațiile care s-au luptat pentru bronz în campionatul trecut, FCC Baschet Arad și Olimpia CSU Brașov, se întâlnesc în sferturile cupei.  

Iată duelurile din turul doi al Cupei României la Baschet Feminin:

CSM Satu Mare vs ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe

CSM Alexandria vs Agronomia București / BC Sirius Târgu Mureș

Olimpia CSU Brașov vs FCC Baschet Arad

Universitatea Cluj-Napoca vs ACS KSE Târgu Secuiesc

Agronomia București și BC Sirius Târgu Mureș mai au de disputat manșa a doua din primul tur în 10 noiembrie, după ce bucureștencele s-au impus acasă la 15 puncte. Reamintim că ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare, deținătoarea trofeului și finalista, intră direct în turul doi. Olimpia CSU Brașov a mers în faza a doua fără joc, după ce adversarul CSM Sibiu s-a retras.

Meciurile din turul doi al cupei sunt programate pentru 11 decembrie 2019 și 15 ianuarie 2020. Cele patru învingătoare ale dublelor manșe vor obține biletele pentru final 4-ul Cupei României, care va avea loc în 15 și 16 februarie.

*foto: Zsoli Jeffwarder, facebook Federatia Romana de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii