Mvp-ul etapei
Rashida Timbilla
Rashida Timbilla
Minute 36:26
Puncte 17
Pase decisive 7
Recuperari 13
Eficienta 35
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Cupa României Feminin

Danielle Ballard este noua jucătoare a CSM Satu Mare

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.01.2017

Foto: fullcourt.com

CSM Satu Mare a legitimat-o pe Danielle Ballard, o sportivă de origine americană ce măsoară 1.75m și evoluează pe pozițile 2-1. Aceasta îi va lua locul sătmărencei Adina Pop, jucătoare ce a ales să își continue cariera la SCM Timișoara, în Liga 1.

În vârstă de 23 de ani, Ballard se află la primul contract peste Ocean în acest sezon competițional. Stagiunea precedentă a petrecut-o în Finlanda, la Espoo Basket Team având medii de 18.8 puncte, 8 recuperări, 3 mingi câștigate și 2.9 pase decisive în 20 de meciuri. 

Interesant este că a 6-a sportivă străină din lotul sătmărencelor nu a fost adusă la solicitările antrenorului, ci a președintelui interimar Vasile Fogel. Motivul este legat de lupta internă pentru putere care se dă în această perioadă la Clubul Sportiv din localitate. În luna noiembrie a anului precedent, fostul președinte al secției de baschet Zsolt Feleki, cel care a alcătuit echipa alături de antrenorul Jose Araujo, și-a dat demisia ca urmare a unor neînțelegeri avute cu Fogel. Din acel moment președintele interimar a preluat frâiele secției de baschet și a ordonat modificări, inclusiv aducerea sportivei Danielle Ballard.

Nu este pentru prima oară când Vasile Fogel interferează cu atribuțiile antrenorului. La partida de pe teren propriu dintre CSM Satu Mare și CSM Târgoviște, desfășurată pe 28 decembrie, acesta a insistat cu introducerea pe teren a sportivei Khadijah Whittington, deși jucătoarea nu era complet refăcută după o accidentare. Pivotul de origine americană a petrecut pe teren 10 minute, fără a conta din punct de vedere statistic, însă accidentarea i s-a agravat Whittington fiind în continuare incertă.

Actualmente CSM Satu Mare se poziționează pe al 6-lea loc în clasament cu 6 victorii și 9 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii