Mvp-ul etapei
Rashida Timbilla
Rashida Timbilla
Minute 36:26
Puncte 17
Pase decisive 7
Recuperari 13
Eficienta 35
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Cupa României Feminin

Declarații Annemarie Godri-Părău și Rebekah Gardner înaintea debutului în EuroCup

Declarații Annemarie Godri-Părău și Rebekah Gardner înaintea debutului în EuroCup

Sepsi Sfântu Gheorghe joacă astăzi, 19 ianuarie prima partidă din grupa G a EuroCup Women pe care o găzduiește. 

Formația din Covasna o va întâlni de la ora 19:00 pe Basket Namur Capitale (Belgia), într-o partidă care poate fi urmărită live la acest link.

Ulterior, Sepsi se va duela cu ESBVA Lille Métropole din Franța (20 ianuarie) și cu trupa spaniolă Cadi La Seu (22 ianuarie). Componentele echipei din Sfântu Gheorghe, Annemarie Godri-Părău și Rebekah Gardner, au oferit declarații pentru canalul de YouTube al grupării lor înaintea meciurilor din arena proprie.

Annemarie Godri-Părău:

„Avem trei meciuri în patru zile, suntem pregătite pentru meciurile acestea și ne dorim foarte mult să trece mai departe de grupe. Bineînțeles că o să începem cu primul meci, partida împotriva echipei din Namur și sperăm din tot sufletul să câștigăm.

Atmosfera este foarte bună în echipă, ne-am omogenizat și nu avem emoții pentru că știm ce ne așteaptă și suntem pregătite să luptăm. Noi ne vom juca șansa, bineînțeles că eu consider că avem șanse foarte mari să ne calificăm, mai ales că organizăm acasă grupă și știu că fanii sunt alături de noi chiar dacă nu vor fi în sală. Vom lupta pentru ei să trecem mai departe în faza următoare.”

Rebekah Gardner:

”Suntem nerăbdătoare să începem meciurile din EuroCup, ne dorim să câștigăm toate cele trei confruntări. Ne dorim să avansăm mai departe și să dominăm meciurile, abia așteptăm aceste partide.

Antrenamentele sunt competitive și am avut parte și de un joc competitiv împotriva echipei din Satu Mare, care ne-a ajutat să câștigăm o anumită încredere în forțele noastre în perspectiva meciurilor din EuroCup. Suntem pregătite să concurăm. Abordăm fiecare meci la victorie și căutăm să câștigăm toate cele trei partide.”

Disputa dintre ESBVA Lille Métropole și Cadi La Seu care va lua startul astăzi, la ora 16:00 deschide prima zi a turneului de tip bulă din Sepsi Arena.

*Foto: Facebook Sepsi-SIC

1 comentariu la aceasta stire:
  • Fair Play :

    SEPSI SIC campioana Romaniei!
    Succes fetelor.Aratati ca sinteti foarte bune si in Europa,nu numai in campionatul inetern ! Pacat,ca federatia nu mediatiaza acest eveniment international de prestigiu,cum fac celelate tari participante.Nu are importanta,aratati voi,ca sinteti cele mai bune ! Congratulations !

    cu 3 ani în urmă (20.01.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii